HTML

Meleg Kultúra

HAMAROSAN: 'Dallas buyers club' - 'The Dickens with love' - Melegek a koncentrációs táborokban

Friss topikok

James Lear: A hátsó bejárat (Ulpius; 2014)

2014.10.29. 13:41 menthaa

Másfél nap alatt olvastam ki, majd felkiáltottam, hogy 'Ajjjhaa!'.

Az ajánlóban azt írták, hogy 'Agatha Christie, húzódj félre! Kemény szex és botrány találkozik e ragyogóan szellemes krimiben.' Ami igaz is. Egy korábbi olvasót idézve ez a krimi olyan, mint egy társasjáték: ahhoz, hogy hozzájuss egy információhoz, meg kell dugnod valakit.

Na az van, hogy az 1920-as években járunk, valahol Angliában egy vidéki kúrián, ahol éppen szardíniásat (??) játszanak a vendégek, amikor is előkerül egy hulla. A főhősünk, aki leginkább azért tölti a hétvégét a kúrián, mert meg akarja dugni a legjobb barátját, nagy krimirajongó és hobby magánnyomozó egy személyben, így nem tud ellenállni a kísértésnek és nyomozásba kezd. Ehhez persze az kell, hogy megkeféljen mindenkit, aki csak közelebb viheti a megoldáshoz, legyen az rendőr vagy a ház alkalmazottja, tökmindegy. Ráadásul a szexuális hovatartozás sem lehet akadály, mivel valami kísérteties okból kifolyólag aki itt nem meleg, az is minimum biszex.

Összefoglalva a regény végtelenül szórakoztató volt, nagyon élveztem minden sorát, a nyomozás érezhetően csak alapot szolgáltatott a rengeteg szexhez, ugyanis itt az volt a lényeg. Mindent egybevetve nekem tetszett, de a nagyi nem ezt kapja karácsonyra. És még annyit, hogy kicsit eszembe jutott Dannis Cooper könyve, a 'Közelebb', ami teljesen másról szól, mégis aki fogákonyabb a sikamlós témákra, annak talán azt is érdemes fellapoznia.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkultura.blog.hu/api/trackback/id/tr236843703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dolce_vita 2014.11.09. 20:20:59

Gratulálunk a bloghoz, tök szuper és olvasmányos. Várjuk a kritikádat a Swing című filmről...
süti beállítások módosítása