HTML

Meleg Kultúra

HAMAROSAN: 'Dallas buyers club' - 'The Dickens with love' - Melegek a koncentrációs táborokban

Friss topikok

Dennis Cooper: Közelebb

2011.02.19. 11:26 menthaa

Na ez az a könyv, amit bár elismerek, hogy komoly iromány, de biztos nem adnám a nem létező képzeletbeli gyerekem kezébe. Még akkor se, ha meleg. Akkor meg pláne nem, ha idealista-romantikus meleg/leszbikus… Meg úgy egyáltalán nem. Na mindegy, ezt túlragoztam.

A regény középiskolás fiatalokról szól, akik mindennapjaikat bedrogozva töltik, és alkalommadtán bárkivel bármikor közösülnek. Elsőre úgy tűnik, hogy semmi sem érdekli ezeket a gyerekeket, még a saját jövőjük sem, de valójában esélyük sincs arra, hogy változtassanak. A szülők ugyanazt csinálják, mint ők, csak nagyban. A legkedvesebb tanárról kiderül, hogy LSD-t osztogat a fiúknak, amiért ők cserébe letolják neki a gatyájukat az üres osztályteremben. A kedves idegenről megtudjuk, hogy szadista…

Dennis Cooper világa szomorú és kiábrándító, a leírásai metszőek és feketék. Hálás vagyok azért, hogy én nem szerepelek a regényben. Az ÉN életem szép és tartalmas!… Műértő közönségnek ajánlott olvasvány, de kötelezővé semmiképpen nem tenném.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv meleg

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkultura.blog.hu/api/trackback/id/tr932672314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása