HTML

Meleg Kultúra

HAMAROSAN: 'Dallas buyers club' - 'The Dickens with love' - Melegek a koncentrációs táborokban

Friss topikok

Shelter (2007)

2011.03.22. 20:22 menthaa

Tegnap este néztem a Shelter című többszörösen díjazott amerikai meleg filmet, és őszinte megkönyebbüléssel vettem tudomásul, hogy azért vannak nagyon klassz meleg témájú alkotások. A filmhez volt magyar felirat és csak másfél órát vett el az életemből.

Miről szól? A film főhőse Zach, aki az apjával és a nővérével él, és napjait rendszerint azzal tölti, hogy dolgozik és a nővére fiára vigyáz, esténként pedig az udvaron fest. Minden megváltozik, amikor a legjobb haverja lelép az egyetemre, és nem sokra rá megérkezik a legjobb haver bátyja, Shaun, aki köztudomásulag meleg. Zachnek ez ellen nincs semmi kifogása, csak akkor távolodik el Shauntól, amikor a nővére a család jóhírére hivatkozva a nemi identitása felől érdeklődik. De aztán Zach érzelmi élete a feje tetejére áll, és igen, a két fiú összejön.

Persze ez csak a film eleje. Mint már írtam a film nagyon jó, nem véletlenül nyert el annyi díjat. Van benne egy kis szex is, éppen csak annyi, hogy jó legyen, és szerencsére a szereplők is jól néznek ki. Nem voltak unalmas szövegelések és értelmetlen lelki vívódások, így a történet szépen haladhatott a maga útján. Az igaz, hogy én rendszerint ajánlom a filmeket, hogy nézzétek meg, de most tényleg hülyék vagytok, ha ezt kihagyjátok.

 

1 komment

Címkék: film meleg dráma családi

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkultura.blog.hu/api/trackback/id/tr192763162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FruzsiCicus 2017.01.30. 19:14:06

Hol nézted meg a filmet?? Én is megszeretném nézni, de nem találom csak angolul, felirat nélkül! Létszíves küld el a linkjét!
süti beállítások módosítása