HTML

Meleg Kultúra

HAMAROSAN: 'Dallas buyers club' - 'The Dickens with love' - Melegek a koncentrációs táborokban

Friss topikok

Murakami Haruki: Kafka a tengerparton

2013.07.08. 22:55 menthaa

Úgy örülök, amikor olvasok egy jó könyvet, és véletlenül van benne egy LMBT emberke, aki miatt írhatok a könyvről, holott magának a regénynek nem sok köze van a mi kis családunkhoz. Ilyenkor egyfajta kultúrmissziós szerepet töltök be, és ajánlom a könyvet boldog-boldogtalannak.

Ilyen a címben szereplő 'Kafka a tengerparton' is. Szerepel benne egy fiú, aki lánynak született, ellenben a fiúkhoz vonzódik, így felmerül a kérdés, hogy most akkor a fent említett fiú meleg, avagy valójában egy heteroszexuális lány?

A könyvet bátran ajánlom mindenkinek, aki fogékony a modern irodalomra. Stílusát tekintve a regény a mostanában eléggé felkapott mágikus realizmusba sorolódik, és egy 15 éves fiúról szól, aki elszökik otthonról, hogy ezzel meneküljön apja jóslata, a saját sorsa elől. Vegyétek ki a könyvtárból, szokjatok hozzá ahhoz a pár japán névhez, és ígérem, hogy jól fogtok szórakozni.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkultura.blog.hu/api/trackback/id/tr775395198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása