HTML

Meleg Kultúra

HAMAROSAN: 'Dallas buyers club' - 'The Dickens with love' - Melegek a koncentrációs táborokban

Friss topikok

Weekend (2011)

2013.05.13. 10:43 menthaa

Gyakran nézek meleg témájú filmeket, de sajnos ritkán tartom ezeket jónak. Mivel a legtöbb ilyen alkotás mérhetetlenül le tud fárasztani, egyre nehezebben veszem rá magam, hogy ismét megnézzek egyet. Legtöbbször csak a blog miatt vállalom a szenvedést, ami egy-egy ilyen műremekkel jár, éppen ezért volt most a hétvégén igazi felüdülés a 'Weekend' című 2011-es brit film.

A film sztorija se nem különleges, se nem egyedülálló, inkább csak az tetszett, hogy jól meg volt csinálva. Az első perctől az utolsóig lekötött és utána teljesen a hatása alá kerültem. Azért is tetszett, mert hittem a srácokban, akikről szólt, és bár nem okozott meglepetést a zárójelenet, mégis az utolsó pillanatig izgultam.

A film amúgy arról szól, hogy Russel, a mi egyik főszereplőnk elmegy este bulizni és felszed egy srácot. Eredetileg egyéjszakásnak indul a dolog, de aztán Glen, a másik fiú, kicsit többet kezd jelenteni. Munka után találkoznak, sokat dumálnak, és láthatóan felforgatják egymás életét. Eléggé különböznek, mégis nagy hatással vannak egymásra. Aztán jön egy aprócska fordulat, amit most nem árulok el, de lehet kezdeni izgulni a srácokért.

A filmet az egyik barátomnál láttam, eredeti nyelven, magyar felirattal, szóval lehet bátran keresni a neten, mert higyjétek el, ez a film megéri azt a másfél órát.

Szólj hozzá!

Címkék: film meleg dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkultura.blog.hu/api/trackback/id/tr635297730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása